Uit onze archieven blijkt dat er op meerdere ogenblikken viszettingen zijn uitgevoerd. Bij de opstart van de vijver in 1986 werd er naast voorn ook karper uitgezet. Met een gedurfd experiment werd er in augustus 2006 steur uitgezet.

Een beperkt overzicht van het soort vissen dat in de Grand Pont vijver te vangen is kan je in onderstaande galerij zien : baars, voorn, brasem, zeelt, karper, snoek en in de Gete, die langs de vijver loopt, beekforel en regenboogforel.

Er zijn ook “al-dan niet Loch Ness verhalen” over zeer grote meerval en over paling, snoekbaars, roofblei, winde, kolblei en zonnebaars.

Je kan ook een aanvullende bijdrage leveren aan dit vis album. Wie stuurt ons een of meerdere foto’s die tonen welke vissoorten er in de voorbije jaren al in de Grand Pont vijver of in de Gete gevangen zijn? Bezorg ons zeker een foto van één of meerdere persoonlijke recordvangsten uit het verleden. Je kan de foto’s met uw gegevens en aanvullende informatie over soort, lengte, gewicht en maand/jaar van vangst via het contact van deze website aan ons bezorgen. Wij plaatsen deze dan eventueel in onze galerij.