2018 06 09 – Viswedstrijd-3

P1070257 a

Voor de derde viswedstrijd konden zes vissers van het eerste uur plaats nemen op de comfortabele nieuwe steigers. Net zoals bij de tweede wedstrijd werden er behoorlijk wat kleine witvissen gevangen, enkele zeelten en een karper.

De voorzitter, Philippe, had als afsluiter voor een traditionele spaghetti bolognese gezorgd. Dit werd door een wat bredere familie kring erg gewaardeerd.
Ondertussen werd ook het globale vis resultaat berekend: voor elke visser de twee best scorende vis beurten en bij een gelijke totaalscore het grootste totaal gewicht aan vis voor beide weerhouden vis beurten.
Met een tweede en een eerste plaats (score 3) en 17,70 kg vis werd Tony Laermans de winnaar van deze vis ronde 2018; net 850 grammen meer vis dan Benny Dehert (16,85 kg), die een eerste en een tweede plaats kon afdwingen. Proficiat voor beiden.

Aan iedereen: tot aan de volgende vis beurt aan onze Grand Pont visvijver.