2019 06 07 – Overvolle vuilnisemmers

2019 06 07 Vuilnisemmer 600x600

Belangrijk mededeling door het bestuur GPVH

Een overdadig verbruik van drank en voeding is vastgesteld aan de vijver. Halfvolle flessen , samen met afval van lokvoer, aas, frieten en pizza werden er gevonden in de vuilnisemmers. De vuilnisemmers dienen om klein afval in te gooien en zeker geen etensresten en visvoer. Ongedierte wordt hierdoor nog meer aangetrokken (ratten …)

Bovendien moet er ook respect zijn voor de mensen die dit moeten ruimen. Zonder hen wordt onze vijver een stort en op termijn zal vissen er niet meer mogelijk zijn. Bovendien is ophaling door diftar niet gratis en jaarlijks moeten we een aanzienlijke som betalen om de terreinen proper te houden. Voor 40 euro lidgeld is het niet mogelijk om en voldoende vis te zetten en een grote som voor diftar te betalen. Als bestuur hebben we besloten om perk en paal te stellen aan deze toestanden. De wachters en bestuur zullen in de toekomst streng toekijken op deze onrespectvolle daden. De milieudienst zal op de hoogte gebracht worden en de vervuilers zullen gestraft worden als sluikstorter. (Met alle straffen en boeten tot gevolg).

Hopelijk moeten wij deze maatregels niet toepassen. Hou het proper en neem jullie afval terug mee naar huis !!! Als iedereen hiervan bewust is zullen we terug een mooie en gezellige vijver hebben, waar het tof is om onze hobby uit te oefenen.

Goede vangst en prettig verlof