2019 06 22 – Viswedstrijd-3

beluchter

Voor de derde vaste stok viswedstrijd van 2019 waren er 9 deelnemers voor een sessie van 14:00 tot 18:00.
Het was behoorlijk warm, toch kon Jos nog net voor 20% van de vangsten zorgen: proficiat.
De voorzitter, Philippe, had ook dit jaar als afsluiter voor spaghetti bolognese gezorgd (zelfs in de nachtelijke uren klaar gemaakt). De spaghetti werd door de nog aanwezige deelnemers en partners ruim aangesproken. Ondertussen was ook het globale vis resultaat berekend.
Voor de 5 vissers die aan de drie vis beurten konden deelnemen werd Tony Laermans de winnaar van deze vis ronde 2019. Hij eindigde tijdens de drie opeen volgende wedstrijden op een tweede, een eerste en een derde plaats. De tweede en derde plaats waren voor Didier Petrie en Patrick Uyittebroeck, de vierde en vijfde plaats voor Patrick Van Schaeybroeck en Jomme Zenebergh.
Robert Thomas, Jos Mebis en Julien Cuyvers namen aan twee wedstrijden deel.
Benny Dehert, Danny Tuteleers, Mebis Robbe (jongste deelnemer; 13 jaar) en Victor Delvaux namen aan één wedstrijd deel.

Proficiat voor allen. Aan iedereen: tot aan de volgende vis beurt aan onze Grand Pont visvijver.